Maak contact met Jeroen op Linkedin: in

Volg Business Impulz op Linkedin: in

BUSiNESS IMPULZ = groeien met ondernemerz power

About

"Ervaring bij multinationals, MKB en als zelfstandig ondernemer"

Business Impulz is een activiteit van Jeroen van der Vossen.

 

Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en University of Memphis, werkte hij meer dan 15 jaar in verschillende Marketing – Sales – General Management posities voor multinationals in FMCG/Lifestyle producten: Hero, Pernod Ricard, LVMH/Guerlain.

 

In 2011 besloten om als General Manager bij Leijtens Perfumes ervaring op te doen binnen een middelgroot familiebedrijf. Hier is ook het besluit genomen om zelf ondernemer te worden

 

In 2013 BEAUTY-MONITOR.COM, Online Beauty-Market Intelligence opgericht. In 2014 gevolgd door BEAUTY-IMPORT.NL, distributeur van innovatieve beauty merken in de Benelux. BEAUTY-IMPORT.NL is ondertussen een gevestigde naam in de professionele salon- en online beautymarkt, met meer dan 200 salons als klant.

"Koersen op inhoud - Teamspeler met voeten op de grond - Niet dromen, onderneem!

Jeroen is in staat om de koers uit te zetten en dit daarna te vertalen in marketing/sales/business plannen. Zijn brede ervaring zorgt ervoor dat de implementatie op een inhoudelijk goede manier gebeurt.
 
Op een enthousiasmerende, integere en resultaatgerichte manier geeft hij leiding aan teams. Wint op die manier snel het vertrouwen van mensen. Met mensen uit verschillende achtergronden/niveaus werk hij makkelijk samen. Hij is nuchter en staat met beide benen op de grond.
 
Dit alles doet hij met een blik en attitude van een ondernemer, die zelf met zijn voeten in de modder staat. Kernwoorden in zijn aanpak zijn: Lef hebben, aanjagen, durf te experimenteren en zet door. Niet dromen, onderneem!
 
 

“Niet dromen, onderneem!”

De definitie van ondernemen volgens van Dale:

on·der·ne·men:
1. op zich nemen
2.
beginnen te doen; = uitvoeren: actie ondernemen